Mimális befektetett energia, maximális élmény! Egy igazi dolce vita szendó, ami reggelire vagy uzsonnára is szuper.

A caprese toast elkészítésének első lépéseként a paradicsomot felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk és összekeverjük a balzcettel. A kenyérszeleteket egy közepesen forró serpenyőben megpirítjuk 1 evőkanál olívaolajon. A mozzarellát felszeleteljük és a megpirított kenyérszeletekre pakoljuk. 

A paradicsomról leöntjük a levet és eloszlatjuk a szendvicseken, majd rápakoljuk a szeletelt sonkát is. Pár levél bazsalikommal, illetve egy kevés olívaolajjal meglocsolva tálaljuk.

caprese-toast
Caprese toast (Fotó: Street Kitchen)
  • Elkészítési idő: 15 perc

Ha tetszett a caprese toast receptje, akkor csekkoljátok a videókat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok mket Facebookon, kövessetek mket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissü lő Pterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

Egy fullos szendóra kevesen tudnak nemet mondani, de szerencsére nem is kell ilyen gaztettre vetemednetek. Ha úton vagytok, és ncs lehetőségetek melegételt magatokhoz venni, akkor jól jön, ha előrelátóak vagytok, és elkészítetek egy mden földi jóval megpakolt szendvicset. Mutatunk is pár lehetőséget, amit nyugodtan bevettek ilyen esetekben.

Lajos-féle bánh mí szendvics

Tépett sertéshúsos szendvics maradék főtt húsból

Fügelekváros camembert-es szendvics szárított paradicsommal

Házi bagel szendvics sajtos, tépett csirkés töltelékkel

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük