Villámgyorsan elkészülő desszertötlet a rohanós hétköznapokra. Epres, krémes, és a többiek szert kürtőskalácsra emlékeztető íze van!

Az epres-túrós chimichanga első lépéseként a túrót alaposan áttörjük villával, majd összekeverjük a krémsajttal, a 0,5 cm-es kockákra vágott eperrel, a porcukorral és a vaníliaaromával.

A tortillalapok közepére adagoljuk a tölteléket, feltekerjük és egy serpenyőben pár perc alatt körbepirítjuk őket az olajon, majd még melegen fahéjjal összekevert cukorba hempergetjük, és friss epergerezdeket tálalunk mellé.

  • Elkészítési idő: 25 perc
epres-turos-chimichanga
Epres-túrós chimichanga (Fotó: Street Kitchen)

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videókat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok mket Facebookon, kövessetek mket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

Még több király desszert tortillalapból:

Epres-csokis chimichanga

Almáspite-tortilla

Gyümölcsös grillezett tortilla pillecukorral

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük