Egy pesztó jellegű mártogatós, amit akár kenyérre is kenhetsz, és természetesen telis-tele van medvehagymával!

Mdenki figyeljen, mert nem mondom el többször! 😀 A napraforgómagot, a medvehagymát, az újhagymát, a parmezánt, a tejfölt, sót, borsot és a citromlevet egy aprítógépbe tesszük, és krémesre turmixoljuk. Tádááaám, készen is van a medvehagymás mártogatós! 

A kovászos kenyérből pirítóst készítünk, és erre kenjük a szuperzöld krémet. De mdenféle friss zöldséget is tunkolhattok bele, esetleg sajtokhoz vagy tésztákhoz is adhatjátok.

medvehagymas-martogatos
Medvehagymás mártogatós (Fotó: Street Kitchen)
  • Elkészítési idő: 5 perc

Ha tetszett a medvehagymás mártogatós receptje, akkor csekkoljátok a videókat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok mket Facebookon, kövessetek mket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

Medvehagymával töltött csirkemell

Medvehagymás-gombás rizottó

Medvehagymás töltött gomba air fryerben

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük