Mden is jó, ami káposztás!! Legalábbis én oda meg vissza vagyok értük 😀 Szertem a káposztás gnocchi receptünknél csak ez a káposztás csiga jobb. Egyszerűen tekeredik a szádba, mt a csiga a házába 😀 A leveles tésztákat tartsuk hűtőben egészen a felhasználás pillanatáig. A káposztát lereszeljük és egy kevés olajon elkezdjük közepes hőmérsékleten megdsztelni. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a cukorral és egészen addig pirítjuk, pároljuk, amíg negyedére össze nem esik és kissé már a leve is elpárolog, amit engedett. Majd lekapjuk a lángról és hagyjuk hűlni 15-20 percig. A leveles tésztákat kitekerjük, megkenjük őket a káposztával, feltekerjük és mdegyik rudat 10 egyenlő részre vágjuk, így összesen 20 csigát kapunk. A csigákat tepsire sorakoztatjuk, lekenjük őket tojással és ha van lehetőség, bedobjuk őket kicsit a fagyasztóba, ha nem fér be oda, akkor a hűtőbe kb. 15 percre. 180 fokra előmelegített sütőben max. 20 perc alatt aranybarnára sütjük, de előbb is elkészülhet, ezért csekkolgassuk. Káposztás csiga (Fotó: Street Kitchen) Elkészítési idő: 40 percHűtési idő: m. 35 percSütési idő: 15-20 perc Ha tetszett a káposztás csiga receptje, akkor csekkoljátok a videókat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok mket Facebookon, kövessetek mket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk! Csiga-biga gyere ki, túl fom a házad, csáljunk is belőle még néhányat! Kakaós csiga bolti leveles tésztából Laktózmentes fahéjas csiga Óriás kakaós csiga Az stant csokis keksz elkészítésének első lépéseként egy simítózáras tasakba tesszük a lisztet, a keményítőt, a sütőport, a sót, a vaníliaőrleményt, a kétféle cukrot, a tejport és a csokipasztillát, összerázzuk, majd száraz, hűvös helyen tároljuk. Sütés előtt felöntjük a vízzel, alaposan elkeverjük és 8 db golyót formázunk a masszából. (Ehhez a művelez egy fagyiadagoló kanalat Mdegy, hogy sós vagy édes, a rolónak nem lehet ellenállni Ropogtatnivaló, ami vendégvárónak is remek Eszméletlenül szaftos és puha Nyugi, nem fog szakállatok nőni, mire elkészítitek! Mert a kalács nem csak édes lehet! Csiga egy kis koffe lökettel! Baklava csavart formájában Kenyérlángos feelg csavart formájában Mdenkek jár a húsvét! Mentes kalács csokival extrázva Édes és sós feltétekkel is pöpec Extrás vendégváró pogi!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük