Houston, baj van – kifogytunk a kajából! Na ez az a mondat, ami tuti nem fog elhangozni se egy űrhajó fedélzetén, se otthon, a konyhában, ha előre betárazol ezekből a tuti űrhajós kajákból!

Nektek is az a kép él a fejetekben, hogy az űrhajósok kizárólag mdenféle fura tasakos porokat és értelmezhetetlen állagú trutyikat visznek magukkal az űrbe táplálék gyanánt? Akkor ezt felejtsétek el, hiszen az űrtechnológia rengeteget fejlődött az évtizedek során, így ma már simán belefér akár egy pizza vagy egy leves is az űrhajósok étrendjébe. A trükk az, hogy az ételeket dehidratált formában szállítják az űrbe, fogyasztás előtt pedig egy géppel mdent újra hidratálnak. 

Boti most össze is dobott néhány űrhajós kaját Zsoltak, aki élelem nélkül rekedt a Marson. Reméljük, időben odaér az SK szállítmány! 

Alapból se sok idő összedobni egy ilyen tésztát, de ha az előkészületeket előre megcsáljuk, szte csak azt kell megvárnunk míg megpuhul a tészta.

azsiai-currys-stant-tesztaleves
Ázsiai currys stant tésztaleves (Fotó: Street Kitchen)

Valljuk be a mirelit pizza egy igazi életmentő lehet, ha az embernek ncs ereje főzni, viszont ha ti magatok csáljátok meg, akkor sokkal szívesebben eszitek majd, mert tudjátok mi van benne!

mirelit-pizza-hazilagmirelit-pizza-hazilag
Mirelit pizza házilag (Fotó: Street Kitchen)

Bolti keksz keverék?! Na hagyjatok már, ez a házi keverék sokkal olcsóbb, fomabb és sütés előtt csak vizet kell hozzáadni!

stant-csokis-kekszstant-csokis-keksz
Instant csokis keksz (Fotó: Street Kitchen)

Ha tetszett a  receptje, akkor csekkoljátok a videókat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok mket Facebookon, kövessetek mket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük