Húsvét közeledtével gyakran megugrik az érdeklődés a tojáskrémek iránt az oldalunkon, így arra gondoltam, hogy most a klasszikustól egy merőben eltérő megoldással rukkolok elő. Mégpedig egy avokádós-tormás tojáskrémmel!

Így készül az avokádós-tormás tojáskrém:

Az elkészítéshez a korábban megfőzött és megpucolt tojások sárgáját egy konyhai aprítógépbe tesszük az avokádóval, a tormával, a majonézzel, a chilipehellyel, a fokhagymával és a lime kifacsart levével együtt, majd az egészet krémesre zúzzuk. A tojások fehérjét egy késsel apróra vágjuk és az avokádós-tojásos keverékhez keverjük, majd megsózzuk. Pirítósra kenjük és karikára vágott koktélparadicsommal díszítjük, végül megszórjuk fomra vágott snidlggel és szezámmaggal.

avokados-tormas-tojaskrem
Avokádós-tormás tojáskrém (Fotó: Street Kitchen)
  • Elkészítési idő: 5 perc

Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videókat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok mket Facebookon, kövessetek mket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

Még több tojáskrém, ha igazán extrás húsvéti asztalt varázsolnátok:

Sonkás tojáskrém

Currys tojáskrém

Mascarponés tojáskrém

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük