A gofri lehet édes vagy sós, egy tuti: mdig nagyon betalál. Én most a sós verzió mellett tettem le a voksom, sok-sok földi jóval megpakolva.

A virslis-cheddaros gofriszendvics első lépéseként a lisztet elkeverjük a sütőporral. A tejet egy robotgép segítségével kihabosítjuk a tojásokkal, majd hozzáadjuk az olvasztott vajat. A lisztes keveréket összedolgozzuk a tojásos keverékkel, belekeverjük a reszelt cheddart és megsózzuk. A gofrisütőt vékonyan kikenjük egy kevés olajjal, és kis adagokban kisütjük a gofritésztát. 

A virsliket gyöngyöző vízben 3 perc alatt készre főzzük. A sajtkrémben elkeverjük a ketchupot, a kukoricát és a reszelt sajtot. 

A gofrikat megkenjük a ketchupos-sajtkrémes krémmel, rátesszük a madársalátát, a karikára vágott paradicsomot, megpakoljuk a reszelt cheddar sajttal, végül rátesszük a hosszában és és keresztben is elfelezett virsliket.

virslis-cheddaros-gofriszendvics-1
Virslis-cheddaros gofriszendvics (Fotó: Street Kitchen)
  • Elkészítési idő: 30 perc

Ha tetszett a virslis-cheddaros gofriszendvics recept, akkor csekkoljátok a videókat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok mket Facebookon, kövessetek mket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

A gofrira legtöbbször mt édességre gondolunk, pedig ennél jóval sokszínűbb kajákat is ki lehet hozni belőle! Sós ízekre hangolva is nagyon ütős lesz a végeredmény. Még több izgalmas gofrivariáció vár az oldalunkon:

Baconös-sajtos gofri

Babkrémes-sonkás-sajtos gofri

Tzatzikis-halrudacskás gofriburger

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük