Egy jó szendvics sokszor életmentő tud lenni. Legyen szó utazásról, kirándulásról, egy rohanó hétköznapról vagy akár szurkolásról. Ezt a szendvicsreceptet mdenképp mentsétek el, mert még jól jöhet ezekre a pillanatokra!

A spenótos, fetakrémes, paradicsomos, téliszalámis szendvics első lépéseként a fetakrémet állítjuk össze. Ehhez a fetát, a fokhagymát, a citrom levét, az olívaolajat és az oregánót egy konyhai aprítógépbe tesszük és krémesre zúzzuk. Amikor kész, hozzákeverjük a tejfölt.

A paradicsomot felkarikázzuk, a zsemléket pedig félbevágjuk. A zsemlék alját megkenjük a vajjal, rápakoljuk a spenótleveleket, habzsákból rányomjuk a fetakrémet, arra mehet a vékony karikákra vágott szalámi, majd a paradicsom és végül a zsemlék teteje. 

spenotos-fetakremes-paradicsomos-teliszalamis-szendvics
Spenótos, fetakrémes, paradicsomos, téliszalámis szendvics (Fotó: Street Kitchen)
  • Elkészítési idő: 10 perc

Ha tetszett a spenótos, fetakrémes, paradicsomos, téliszalámis szendvics receptje, akkor csekkoljátok a videókat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok mket Facebookon, kövessetek mket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

Egy jó szendvics egész nap bevető kaja, reggelire, tízóraira, ebédre, uzsira és vacsira és perfekt lehet. 😀 Ezeket az extrább változatokat is bátran próbáljátok ki:

Csirkés garlic bread szendvics

Csirkés piña colada szendvics

Maradékmentő bagettszendvics

Pulykás klubszendvics

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük