Egy jó kence mdig jó, ha van a tarsolyunkban. Pláne, ha az ilyen frankó, mt ez a halpástétom. Igazából csak egy kis friss kenyér és némi zöldség kell pluszban mellé, és máris kész egy igazán ütős reggeli vagy akár vacsora.

A halpástétom első lépéseként a tonhalat lecsepegtetjük és egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a fomra vágott lila hagymát, a zúzott fokhagymát, a mustárt, a majonézt, a fűszerpaprikát, a sztén fomra aprított petrezselymet, sózzuk, borsozzuk, és egy villa segítségével az egészet alaposan összedolgozzuk.

Pirítóskenyérre kenjük és tálalásnál megszórjuk frissen aprított újhagymával, amit akár más zöldséggel kiegészítve kínálhatunk pluszban is mellé.

halpastetom-2
Halpástétom (Fotó: Street Kitchen)
  • Elkészítési idő: 10 perc

Ha tetszett a halpástétom receptje, akkor csekkoljátok a videókat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok mket Facebookon, kövessetek mket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

Brokkolis tonhalkrém

Majonézes tonhalsaláta

Tonhalkrémes melegszendvics

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük