Ez a tejbe-kaja még gyorsabban elkészül, mt a nagy tesója, a tejberizs, és szertem ugyanannyira fom! Tálalhatod csokival is, de én most egy gyümölcsös feltétre szavaztam.

A tejbekuszkusz első lépéseként a kuszkuszt felöntjük 500 ml tejjel, hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a mézet, majd pár perc alatt felforraljuk. Mikor teljesen magába szívta a folyadékot, félrehúzzuk és egy keverőtálban elkeverjük a maradék tejjel és a tejföllel. Belereszeljük a citrom héját, újból átkeverjük, majd tálkákba szedjük, és a tetejére pakolunk a kedvenc lekvárunkból.

tejbekuszkusz
Tejbekuszkusz (Fotó: Street Kitchen)
  • Elkészítési idő: 10 perc

Ha tetszett a tejbekuszkusz receptje, akkor csekkoljátok a videókat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok mket Facebookon, kövessetek mket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

Még több tejbe-recept:

Vegán csokis tejberizs

Banános-kókuszos tejbegríz

Epres tejberizs

Barackos tejbegríz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük