Egy alternatíva a szte mdenki által kedvelt sonka és tojás duettnek. Csak itt még serpenyő sem kell hozzá.

A ham eggs tortillakosár elkészítésének első lépéseként a tortilla lapokból egy 12 cm-es pogácsaszaggatóval kiszúrunk 8 db-ot. Ezeket a korongokat belenyomjuk a muff sütőforma mélyedéseibe. Belehajtjuk a sonkákat, beleütünk mdegyikbe 1 db tojást, sózzuk, borsozzuk, és betesszük sülni a 180 fokra melegített sütőbe 15-20 percre. Ha megsültek a tojások, kiemeljük a formából őket, megszórjuk fomra vágott snidlggel és a szeletelt zöldségekkel tálaljuk. 

ham&eggs-tortillakosar
Ham&eggs tortillakosár (Fotó: Street Kitchen)
  • Elkészítési idő: 20 perc
  • Sütési idő: 20 perc

Ha tetszett a ham eggs tortillakosár receptje, akkor csekkoljátok a videókat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok mket Facebookon, kövessetek mket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

Md imádjuk azokat a napokat, amikor nem kell sietni, és ébredés után van időnk készíteni egy kiadós, ráérős reggelit. Az ilyen étkezések sztárja általában a tojás, de természetesen a kreatív konyhatündérek szte bármilyen alapanyagból képesek bombasztikus reggeliket varázsolni. Mutatunk néhány fantasztikus receptet, amiknek hála biztosan jól dul majd a nap.

Spanyol tortilla, a krumplis omlett

Rántottás avotoast baconnel és sajttal

Füstös gombás lencsekrém – a vegán „májkrém”

Sütőtökös-spenótos csiga leveles tésztából

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük