Ha valami nagyon gyors édességre vágysz, akkor ne is keresgélj tovább! A pikk-pakk elkészítő, nagyon csokis keksz recept már érkezik is feléd!

A mikrós kakaós keksz elkészítésének első lépése, hogy a vajat kikeverjük a cukorral, majd hozzákeverjük a tejet, a kakaóport, a lisztet, a sót, a sütőport és a csokit, és gombócot gyúrunk belőle. Ezután egy sütőpapírra tesszük, majd kb. 1 cm vastag koronggá lapítjuk a gombócot és berakjuk mikróba a legnagyobb fokozatra állítva (900-1000 W) 1,5-2 percre. Ha elkészült, megvárjuk, míg kihűl, és ehetjük is.

mikros-kakaos-keksz
Mikrós kakaós keksz (Fotó: Street Kitchen)
  • Elkészítési idő: 15 perc

Ha tetszett a kakaós keksz receptje, akkor csekkoljátok a videókat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok mket Facebookon, kövessetek mket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

Semmi kedved órákat tölteni a konyhában azért, hogy összedobjál egy sütit? Szerencsére nem is kell! Ha a mikrós kakaós keksz receptjét már próbáltad, akkor ezeket a megúszós sütiket is csekkold, hiszen ezek tökéletesen bizonyítják, hogy rövid idő alatt is fantasztikus desszerteket lehet készíteni! Aki nem hiszi, járjon utána!

Mulás-sütőtökös kókuszgolyó

Fűszeres almás crumble

Grízes créme brulée gyümölcsraguval

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük