Sosem árt, ha van a tarsolyunkban egy jó tésztarecept, ami gyorsan összedobható. Van egy jó hírem: ez pont ilyen! Legyen szó egy gyors ebédről vagy vacsoráról, szertem ez az étel kicsiknek és nagyoknak is kedvére lesz. Ha mégse, szólj és megeszem én!

A sajtkrémes-csirkecombos fusilli recept első lépéseként közepes vagy akár picit alacsonyabb hőfokon felmelegítjük az olajat. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és 1 percig dszteljük. Hozzáadjuk a kb. 1 cm-es kockákra vágott csirkecombot, sózzuk, borsozzuk és közepesen erős hőfokon kb. 2 percig pirítjuk. A kiolvadt, kyomkodott spenótot is beletesszük, majd további 1-2 perc pirítás után mehet bele a mascarpone. Közepes hőfokon további 3 percig főzzük, majd hozzáadjuk a karikára vágott póréhagymát is.

A tésztát sós, bő, lobogó vízben a csomagoláson feltüntetett idő alatt kifőzzük, és a raguval összekeverve tálaljuk. 

sajtkremes-csirkecombos-fusilli-spenottal-2
Sajtkrémes-csirkecombos fusilli spenóttal (Fotó: Street Kitchen)
  • Elkészítési idő: 30 perc

Ha tetszett a sajtkrémes-csirkecombos fusilli recept spenóttal, akkor csekkoljátok a videókat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok mket Facebookon, kövessetek mket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

Az expressz összedobható tésztás kaják a nehéz napok megmentői! A krémsajtos-csirkecombos fusilli után próbáljátok ki ezeket az isteni megúszós pastákat is:

Mézes-mustáros-csirkés tészta egy serpenyőben

Copfocska paprikáscsirke-szószban

15 perces krémsajtos tészta baconnel és csicseriborsóval

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük